HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη πρεμιέρα για τον νέο γαστρονομικό θεσμό του Nana Princess με υποσχέσεις για το μέλλον

Επιτυχημένη πρεμιέρα για τον νέο γαστρονομικό θεσμό του Nana Princess με υποσχέσεις για το μέλλον

Nights of Gastronomy | At Nana Princess

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα “Nights of Gastronomy” συνεχίζουν δυναμικά στο Nana Princess έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου. Η νέα πρωτοβουλία του 5* resort αφορά σε μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη γεύση, συμπράττοντας με αναγνωρισμένους σεφ και εμπλουτίζοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου.

Στις 7 Αυγούστου, το εστιατόριο Eternal Blue φιλοξένησε τον βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Ασημάκη Χανιώτη, Executive Chef του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, ο οποίος δημιούργησε ένα εξαιρετικό μενού αποκλειστικά για αυτή τη μοναδική βραδιά.

Ασημάκη Χανιώτη, Κων/νος Καραπαναγιώτης
Ασημάκη Χανιώτη, Κων/νος Καραπαναγιώτης

Το μενού του Ασημάκη Χανιώτη άντλησε έμπνευση από τον βυθό της θάλασσας, συνδυάζοντας με ξεχωριστό τρόπο ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Οι επισκέπτες του Nana Princess είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, στον μαγευτικό χώρο του Eternal Blue, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της κρητικής θάλασσας και της παραλίας του ξενοδοχείου.

Ο Παύλος Κυριάκης στο Eternal Blue

pavlos-kyriakis

Τα “Nights of Gastronomy” συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο με το Nana Princess να υποδέχεται στις 19 Σεπτεμβρίου τον βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Παύλο Κυριάκη, Executive Chef του The Ziller’s Roof Garden Restaurant, στον τελευταίο όροφο του The Zillers Boutique Hotel στο κέντρο της Αθήνας. Ο Παύλος Κυριάκης, με την εκτενή εμπειρία του σε εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα, έρχεται στο Nana Princess για να χαρίσει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια μαγευτική εμπειρία γεύσης

Η επιτυχημένη πρεμιέρα του νέου θεσμού “Nights of Gastronomy”, δημιουργεί προσδοκίες για το κοινό και αφήνει υποσχέσεις μέσα από σημαντικές συμπράξεις με εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, ενώ το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να προσβλέπει στην αξέχαστη εμπειρία μέσα από μια πολυτελή διαμονή σε συνδυασμό με ένα ταξίδι γεύσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση