HomeΚΡΗΤΗΤο Nana Princess ανάμεσα στα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα φετινά Condé Nast Traveller Awards

Το Nana Princess ανάμεσα στα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα φετινά Condé Nast Traveller Awards

Κορυφαία διάκριση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφαία διάκριση για το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη, το οποίο οι αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller, κατέταξαν στην 6η θέση, ανάμεσα στα 10 καλύτερα resort της Ελλάδας και πρώτο στην Κρήτη, για το 2021. Το Nana Princess, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς βραβευμένους προορισμούς, με τις 102 πολυτελείς σουίτες και βίλες, αλλά και τις παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας του να το καθιστούν έναν παράδεισο διακοπών στην Κρήτη.

Το βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την ομάδα του Nana Princess, καθώς προέρχεται από τις εντυπώσεις και την εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι το επιβραβεύουν τόσο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του όσο και για την ζεστή Κρητική φιλοξενία που απολαμβάνουν κατά την διαμονή τους.

Η ιδανική τοποθεσία του στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, η ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο καθώς και η κομψή διακριτική πολυτέλεια που χαρακτηρίζει όλο το φάσμα των υπηρεσιών του αλλά και την αισθητική του, είναι μερικά από τα στοιχεία του ξενοδοχείου που κάνουν τους επισκέπτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά στο αγαπημένο τους resort.

Ο ‘Oμιλος Καράτζη συνεχίζει να κυριαρχεί στον τομέα της φιλοξενίας παραμένοντας πιστός στις αξίες χρόνων και στην φιλοσοφία του να προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στον επισκέπτη σε όλες τις μονάδες φιλοξενίας των Nana Hotels.

Nana Princess
Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., έχει προσθέσει στη δυναμική του νησιού 102 πολυτελείς σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

Όμιλος Καράτζη Α. Ε.
Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του. Με στόχο να δημιουργήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, το Nana Princess συμπληρώνει το εμβληματικό Nana Golden Beach, και έχει μετατραπεί στο νούμερο ένα πολυτελή προορισμό της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση