HomeΚΡΗΤΗΠαύλος Μπαριτάκης: Το μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά και τους πλημμυροπαθείς

Παύλος Μπαριτάκης: Το μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά και τους πλημμυροπαθείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον αγιασμό των σχολείων του Δήμου Βιάννου βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» Παύλος Μπαριτάκης, μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους Συμβούλους του. Συγκεκριμένα ο κ. Μπαριτάκης επισκέφτηκε το Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Βιάννου, το Γυμνάσιο- Λύκειο Βιάννου και το Δημοτικό παιδικό σταθμό Βιάννου.

1d

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» Παύλος Μπαριτάκης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μια νέα αρχή, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι, είναι η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και φυσικά τους γονείς.

Μια χρονιά που αρχίζει με δημιουργική διάθεση, με προσδοκίες και με αισιοδοξία πως θα κυλήσει ομαλά, προκειμένου μέσα από τη διδακτική διαδικασία να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης της Γνώσης.

1a

Ιδιαίτερα δε στα «πρωτάκια», που από σήμερα ξεκινούν ένα από τα πιο σημαντικά ταξίδια της ζωής τους, εύχομαι αυτό το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα στο μαθητικό τους βίο να τα κάνει να αγαπήσουν το σχολείο και το δώρο της Μάθησης που τους προσφέρεται.

Μια προσπάθεια, στην οποία κάθε Δημοτική Αρχή οφείλει να είναι στήριγμα και αρωγός της, ώστε να διασφαλιστεί πως η Εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα θα λειτουργήσουν μέσα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

1g

Ως υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου», τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες και υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού μας, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή σχολική χρονιά, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράσταση και τη στήριξη μας στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται μετά την πρωτοφανή καταστροφή που υπέστησαν, με συνέπεια η έναρξη της σχολικής χρονιάς να βρίσκει άπαντες μπροστά σε έναν Γολγοθά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση