HomeΚΡΗΤΗΣτην τελετή έναρξης των Μεσογειωκών Αγώνων ο Γιάννης Σέγκος

Στην τελετή έναρξης των Μεσογειωκών Αγώνων ο Γιάννης Σέγκος

«Ενώσαμε δυνάμεις για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελετή έναρξης των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στους Δήμους Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου έδωσε το “παρών” ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις παράκτιες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center ενώ στους αγώνες θα συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές με διεθνείς διακρίσεις.

o-dimarchos-chersonisou-giannis-segkos-stin-teleti-enarxis-ton-mesogiakon-agonon-2

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί και στα 13 σπορ με 60 αθλητές και 49 αθλήτριες, σύνολο 109.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος δήλωσε : «Η τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ήταν εντυπωσιακή και περιελάμβανε ένα μοναδικό ταξίδι στους μύθους και την ιστορία της Κρήτης.  Η σκληρή δουλειά που προηγήθηκε εγγυάται την επιτυχία των αγώνων και τα πρώτα δείγματα είναι εξόχως ικανοποιητικά. Ενώσαμε δυνάμεις προκειμένου να φιλοξενήσουμε αυτήν την, διεθνούς εμβέλειας, αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές και αποστολές και χιλιάδες επισκέπτες από τρεις ηπείρους των χωρών της Μεσογείου.

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των αγώνων, οι σύγχρονες υποδομές που κατασκευάστηκαν για τη διοργάνωση των αγώνων θα αποδοθούν στην τοπική κοινωνία και θα αποτελέσουν ένα ακόμη κύτταρο για αθλητικές δραστηριότητες.

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες θα συμβάλουν όχι μόνο στην ανάπτυξη του Αθλητισμού αλλά και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του τόπου μας. Για αυτό το λόγο βάλαμε από την πρώτη στιγμή ψηλά των πήχη προκειμένου οι εικόνες που θα ταξιδέψουν από την Κρήτη στο εξωτερικό και οι εμπειρία της φιλοξενίας στις διεθνείς αποστολές να είναι μοναδικές και αυθεντικές. Είναι σημαντική η διοργάνωση για τον Δήμο Χερσονήσου, την Κρήτη αλλά και τη χώρα ολόκληρη από την οποία άναψε η φλόγα  του ολυμπιακού ιδεώδους και αποτελεί για χιλιετίες πρεσβευτή των αξιών της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι».

o-dimarchos-chersonisou-giannis-segkos-stin-teleti-enarxis-ton-mesogiakon-agonon-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση