HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση του Παύλου Μπαριτάκη με το Σταύρο Αρναουτάκη

Συνάντηση του Παύλου Μπαριτάκη με το Σταύρο Αρναουτάκη

Οι ευχές και η συζήτηση για την επόμενη μέρα στο Δήμο Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Περιφέρεια Κρήτης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου», μαζί με τους συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους, όπου και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Μπαριτάκης έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα που καταγράφονται ως σήμερα στο Δήμο Βιάννου, αλλά και το σχεδιασμό που έχει γίνει, με σκοπό  την συμμετοχή του Δήμου σε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα που προγραμματίζονται .

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, όπως πράττει άλλωστε πάντοτε αποτελώντας το βασικό πυλώνα χρηματοδότησης της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού.

Ο κ. Αρναουτάκης από την πλευρά του αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μπαριτάκη και τα μέλη της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου», επισήμανε πως η αγαστή συνεργασία των δύο ανδρών που υπήρξε τόσο κατά την πρώτη θητεία του κ. Μπαριτάκη ως Δήμαρχος Βιάννου, όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα συνεχιστεί με την ίδια ζέση και από την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Οκτωβρίου και ανανέωσαν το ραντεβού τους, αμέσως μετά το πέρα της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση