HomeHL-9Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Βιάννου

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Βιάννου

Ορίστηκαν από το Δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη ορίζονται, οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι ως Αντιδήμαρχοι, με διάρκεια θητείας από 01/01/2024 έως και 31/12/2024 στους οποίους μεταβιβάζονται οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες:

1. Χαράλαμπος Κονδυλάκης: Αντιδήμαρχος Οργάνωσης Διοίκησης Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Απασχόλησης και Πρωτογενή Τομέα. Επίσης ορίζεται ως Αναπληρωτής Δημάρχου.

2. Μανώλης Αγαπουλάκης: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη, Δημοτικής και Αγροτικής Οδοποιίας, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, ηλεκτροφωτισμού δικτύων, καθώς και της λειτουργίας των κοιμητηρίων του Δήμου.

3. Γεώργιος Βιαννιτάκης: Αντιδήμαρχος στις Υπηρεσίες Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Βιολογικών Καθαρισμών.

4. Μιχαήλ Παπαδήμας: Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικών Υπηρεσιών και κοινωνικών Δομών «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων», Βρεφονηπιακού σταθμού, λειτουργίας του Κέντρου εξυπηρέτησης Πολιτών και ανάδειξης της Ιστορικής Μνήμης του Δήμου.

Ως εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το ίδιο χρονικό διάστημα ορίζονται οι:

1. Θεόδωρος Καρτσάκης: Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας.

2. Ιωάννης Χατζάκης: Εντεταλμένος Σύμβουλος Οικονομικών και Διαχείρισης Περιουσίας, Επιχειρηματικότητας και αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Κονδυλάκης, ενώ καθήκοντα Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου για θέματα Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μεραμβελιωτάκης.

Ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης σε δήλωση του τόνισε ότι: «οι παραπάνω ορισμοί νέων Αντιδημάρχων αποτελούν ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας, με διάθεση για συνεχή προσφορά και δημιουργία για τον τόπο και τους ανθρώπους της Βιάννου.
Έχουμε πολλά να δημιουργήσουμε, έχουμε πολλά να προσφέρουμε και ακόμα περισσότερα να διεκδικήσουμε. Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους καλή δύναμη. Είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν πάντα δημιουργικό και αποτελεσματικό έργο για τους πολίτες του Δήμου Βιάννου, με σεβασμό στον δημότη και με γνώμονα την πρόοδο της κοινωνίας μας»
Χρόνια πολλά, με υγεία και ένα δημιουργικό κα παραγωγικό 2024».

Διαφήμιση
Διαφήμιση