HomeHL-9Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Αμμουδάρα Γαζίου: Προειδοποίηση για τους Οδηγούς λόγω Αγώνων

Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Αμμουδάρα Γαζίου: Προειδοποίηση για τους Οδηγούς λόγω Αγώνων

Το Σάββατο 09/09 και Κυριακή 10/09

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ανακοινώνει την εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή Αμμουδάρας Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, το Σάββατο 09.09.2023 και την Κυριακή 10.09.2023, λόγω της διεξαγωγής των αγώνων τριάθλου στα πλαίσια των «3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των αγώνων της Σάββατο 09.09.2023 από τις 09:00 έως τις 13:00 και της Κυριακής 10/09/2023 από τις 10:00 έως τις 13:00, θα ισχύσουν τα εξής:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κ. Μητσοτάκη, από τον κυκλικό κόμβο βορείως ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ έως τη Γέφυρα ποταμού Ξηροπόταμου.

Κατά τις ωριαίες περιόδους αυτές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πρέπει να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς όπου θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας και οι τροχονόμοι καλούν όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται πλήρως με τα σήματα και τις υποδείξεις που θα δίνονται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων και η αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν έναν αξέχαστο αθλητικό θέαμα, και η συνεργασία των οδηγών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση