HomeΕΛΛΑΔΑΑχαΐα: «Μυστήριο» για 59χρονο από πτώση αλόγου

Αχαΐα: «Μυστήριο» για 59χρονο από πτώση αλόγου

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Πύργου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό ατύχημα με άλογο για 59χρονο, από την Ακράτα.

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείου Πύργου, φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, νοσηλεύεται 59χρονος από την Ακράτα, μετά από πτώση από άλογο, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», εντοπίστηκε τραυματισμένος στα Γκουμέικα Ακράτας από κάτοικο, ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 59χρονο Πέτρο Σακελλαρόπουλο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και διασωληνώθηκε. Χθες, διεκομίσθη στη ΜΕΘ Πύργου, καθώς εκεί βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη. Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του με την ευχή ο άνθρωπός τους να βγει νικητής από τη «μάχη» που δίνει.

«Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, βρίσκεται σε καταστολή. Μόνο εκείνος γνωρίζει τι συνέβη. Επεσε από το άλογο, τον χτύπησε…» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο γιος του.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων στον 59χρονο, ωστόσο δύο φαίνεται να είναι τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζονται από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ακράτας που διενεργούν την προανάκριση. Το πρώτο, ο άνδρας να έπεσε από το άλογο και το δεύτερο, το ζώο να τον κλότσησε την ώρα που το φρόντιζε.

Ο 59χρονος, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα άλογα, το τελευταίο δίμηνο συνήθιζε να ιππεύει και να κάνει βόλτες στο σημείο όπου βρέθηκε τραυματισμένος. Ο Πέτρος Σακελλαρόπουλος, που θεωρείται έμπειρος αναβάτης, έχοντας μάλιστα συνεχή παρουσία σε ιππικούς αγώνες που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ακράτα, διατηρεί γραφείο τελετών στο Κράθιο.

 

pelop.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση