HomeHL-TOPΥποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση ο 13χρονος μετά το τροχαίο ατύχημα

Υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση ο 13χρονος μετά το τροχαίο ατύχημα

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ποδήλατο του 13χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 13χρονο αγόρι το οποίο είχε την ατυχία να συγκρουστεί με αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το έφηβο αγόρι υποβλήθηκε σε λεπτή και πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ωστόσο όλα πήγαν κατ’ ευχήν με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως «σταθερή».

«Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο έχει ξυπνήσει, έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι πολύ καλύτερη η υγεία του» δήλωσε στο cretapost ο κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πλέον νοσηλεύεται για έκτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του εφόσον ο 13χρονος κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο από το σοβαρό αιμάτωμα που έφερε στο κεφάλι μετά το τροχαίο.

Το χρονικό του απίστευτου ατυχήματος

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (28/11) όταν το ποδήλατο που οδηγούσε ένας 13χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στην περιοχή από Περβόλια προς Καστελλάκια του Ρεθύμνου.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όμως οι γιατροί, αφού σταθεροποίησαν την υγεία του, έκριναν ως επιβεβλημένη τη διακομιδή του παιδιού στο ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση