HomeHL-9«Eνα βράδυ του Αυγούστου»: Συναυλία για καλό σκοπό στο Θέατρο Μυθωδία

«Eνα βράδυ του Αυγούστου»: Συναυλία για καλό σκοπό στο Θέατρο Μυθωδία

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την υποστήριξη των εργαστηρίων επαγγελματικής απασχόλησης του χώρου  κοινωνικό στέκι ΑΜΕΑ Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, ένα από τα τελευταία βράδια του Αυγούστου στο Γεράνι, στο γραφικό θέατρο  Μυθωδία θα γίνει μια μοναδική συναυλία για καλό σκοπό.

Η μουσική εκδήλωση με έντεχνη και λαϊκή μουσική θα γίνει με την αφιλοκερδή συμμετοχή των νέων ηθοποιών και μουσικών Αθηνάς Καμπουράκη, Ελένης Λύρα και Άρη Δελαγραμμάτικα.

Η βραδιά όλη στήθηκε για να υποστηριχτούν οι δράσεις του σύλλογου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου.

Ας γνωρίσουμε λίγο τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης:

ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ  :

Επαγγελματίας ηθοποιός απόφοιτη της δραματικής σχολής «Ιάσμος , Βασίλης Διαμαντοπουλος » , γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο ,εκπαιδευτικός καθηγήτρια και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού , ιδιοκτήτρια του Φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ» .

ΕΛΈΝΗ ΛΥΡΑ :

Η Λύρα Ελένη είναι επαγγελματίας ηθοποιός παίζει στο θέατρο και στο κινηματογράφο. Φέτος θα συμμετέχει στο μιούζικαλ Λευκό τριαντάφυλλο του Αντώνη Χανιώτη και του Λάμπρου Κομζια στο θέατρο Χώρος. Παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια στην Αθήνα . Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως θεραπεύτρια ΕΑΣ κάνοντας πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

ΑΡΗΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ

Ο Άρης Δελαγραμμάτικας είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και stage performer, γεννημένος στον Πειραιά. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική. Έχει σπουδάσει υποκριτική, στην δραματική σχολή «ΒΕΑΚΗ», φωνητική και χορό.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη, και σε πολλές παραστάσεις μιούζικαλ, με τελευταία το «ΓΕΙΑ», του Φοίβου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλίσοβα. Τηλεοπτικά έκανε το πρωταγωνιστικό ντεμπούτο του την χρονιά που μας πέρασε στην επιτυχημένη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», του Μανούσου Μανουσάκη.

«Ένα βράδυ του Αυγούστου», ας είμαστε παρόντες στη μουσική εκδήλωση υποστήριξης των εργαστηρίων επαγγελματικής απασχόλησης του χώρου  κοινωνικό στέκι ΑΜΕΑ Ρεθύμνου.

Να τονίσουμε ότι όλα τα έσοδα διατίθενται για τις δράσεις του χώρου Κοινωνικό στέκι ΑμεΑ του συλλόγου  γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου

Σας περιμένουμε  να απολαύσετε τους υπέροχους μουσικούς Άρη Δελαγραμμάτικα, Ελένη λύρα και Αθηνά Καμπουράκη , με χαρά την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στο Θέατρο Μυθωδία στο Γεράνι, στις 9.30 μμ.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση