HomeHL-SportsSuper League: Πρεμιέρα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα

Super League: Πρεμιέρα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με την Ένωση να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και τους «πράσινους» να φιλοξενούν τον Βόλο. Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ το άλλο ματς του σημερινού προγράμματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεύτερη στροφή στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά πρεμιέρα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που δεν είχαν αγωνιστεί την πρώτη αγωνιστική. Η Ένωση υποδέχεται στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στις 20:00 ξεκινάει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-0 στην Τούμπα, να υποδέχεται τον ΟΦΗ που σημείωσε μεγάλη νίκη με 3-2 επί του Άρη στο Ηράκλειο.

Στην αποστολή του Αστέρα για πρώτη φορά μπήκε ο νεοαποκτηθείς Σουρλής. Εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Χουχούμης, Μπερτόγλιο και Βαλιέντε.

Στην αποστολή των Αρκάδων είναι οι Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Εμπό, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Ζουγλής.

Χωρίς τον Μπιφουμά ταξίδεψε στην Τρίπολη ο ΟΦΗ και στην αποστολή είναι οι Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπαντά, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Γκαγέγος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Ντίκο και Φελίπε.

Την ίδια ώρα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός ενόψει της μεγάλης ρεβάνς με την Μπράγκα θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Βόλο, ο οποίος προέρχεται από ένα συναρπαστικό 2-2 με τη Λαμία στην πρεμιέρα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε rotation στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού ματς την ερχόμενη εβδομάδα με την Μπράγκα.

Δεδομένα πάντως δεν έχει στη διάθεσή του τον Κλεϊνχέισλερ που ακολούθησε θεραπεία, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει να κάνει με τον Λοντίγκιν, ο οποίος απουσίασε λόγω ίωσης από την τελευταία προπόνηση.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Βόλου ο Θεοδόσης Μαχαίρας που αναμένεται να ντεμπουτάρει με τους κυανέρυθρους. Οι τραυματίες Μύγας και Ενγκίν παραμένουν εκτός, ενώ δεν είναι διαθέσιμος και ο Τρουιγιέ.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Κίτσος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Κόμπα, Μραζ, Μωραϊτης.

Στις 21:30 στην OPAP Arena η πρωταθλήτρια ΑΕΚ πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο οποίος στην πρεμιέρα στάθηκε πολύ καλά στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται σε εκτεταμένο rotation ενόψει και της πολύ σημαντικής ρεβάνς με την Αντβέρπ την ερχόμενη εβδομάδα.

Πέρα από τους τιμωρημένους Πόνσε και Ρότα και τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία που κάνει αγώνα δρόμου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να προλάβει τη ρεβάνς με την Αντβέρπ, εκτός έμειναν επίσης ο Στάνκοβιτς που είχε ενοχλήσεις πριν το ματς στην Αμβέρσα και δεν προπονείται ακόμα κανονικά και οι Χατζισαφί, Βίντα, Άμραμπατ και Τσούμπερ για λόγους ξεκούρασης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Ρόκσον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Η απουσία του τιμωρημένου Χάγεκ ήταν γνωστή για τον Πανσερραϊκό, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφορά τον Χατζηστραβό, ο οποίος απέκτησε ένα θλαστικό τραύμα στην τελευταία προπόνηση στα πλευρά. Αντίθετα ο νεοαποκτηθείς στόπερ Μπέργκστρομ μπήκε στην αποστολή καθώς το δελτίο του εκδόθηκε.

Εκτός παραμένουν φυσικά οι Κολομπίνο, Μορέιρα και Παντεκίδης που συνεχίζουν το στάδιο της απθεραπείας τους.

Στην αποστολή του Πανσερραϊκού είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (20:00) NovaSports Prime
Παναθηναϊκός – Βόλος (20:00) CosmoteSport 2
ΑΕΚ – Πανσερραϊκός (21:30) CosmoteSport 1

Διαφήμιση
Διαφήμιση