HomeHL-LifestyleΧάλι Μπέρι: Θα δίνει 8.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή στον πρώην σύζυγό της

Χάλι Μπέρι: Θα δίνει 8.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή στον πρώην σύζυγό της

Μετά από 8 χρόνια δικαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπειτα από 8 σχεδόν χρόνια σκληρής δικαστικής διαμάχης η Χάλι Μπέρι και ο τρίτος σύζυγός της Ολιβιέ Μαρτίνεζ, ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους. Όπως αναφέρει το Page Six το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Οκτώβριο του 2015 ύστερα από δύο χρόνια γάμου, αλλά οι διαδικασίες για το διαζύγιο φαίνεται πως σταμάτησαν ένα χρόνο αργότερα, επειδή δεν μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία για τα ζητήματα της επιμέλειας του παιδιού τους.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη (22/8) και τα οποία πήρε το Page Six περιγράφουν λεπτομερώς τους όρους της συμφωνίας τους, η οποία υποχρεώνει την Μπέρι να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τα έξοδα του παιδιού. Η σταρ του «Catwoman» πρέπει να δίνει στον Μαρτίνεζ 8.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τον 9χρονο γιο τους, Μασέο.

Από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, της επιβλήθηκε επίσης να δίνει στον Ολιβιέ Μαρτίνεζ το 4,3% οποιουδήποτε εισοδήματος λαμβάνει άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ως “πρόσθετη διατροφή” για τον Μασέο.

enikos.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση