HomeCity GuideΟ Γ. και  Σ. Σταυρακάκης στην μουσική παράσταση “άμπωτις”

Ο Γ. και  Σ. Σταυρακάκης στην μουσική παράσταση “άμπωτις”

24/8 στο Ψυχρό οροπεδίου Λασιθίου «Παπαδάκειο Σχολείο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος και ο Σταύρος Σταυρακάκης παρουσιάζουν την μουσική παράσταση “Άμπωτις”. Οι δύο Ηρακλειώτες τραγουδοποιοί, μετά από καιρό, ξανά μαζί, έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο “Άμπωτις”, αλλά και τραγούδια από παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές καθώς και αγαπημένες διασκευές από την ελληνική δισκογραφία.

Η “Άμπωτις” που δημιουργήθηκε την περίοδο της πανδημίας και της καραντίνας το 2020 και κυκλοφόρησε από την MLK το 2021, θεωρήθηκε από πολλούς κριτικούς ως ένας από τους καλύτερους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων χρόνων.

Η μουσική παράσταση των δύο τραγουδοποιών στο «Παπαδάκειο Σχολείο» στο Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχρού «Ξένιος Ζευς» και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Τους τραγουδοποιούς συνοδεύουν οι μουσικοί: Ζαχαρίας Δραμουντάνης (μπάσο), Δημήτρης Νεονάκης (ηλ. κιθάρα), Leonard Sopi (βιολί), Γιάννης Τζωρτζάκης (τύμπανα).

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση