HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Λαϊκή Συσπείρωση Φαιστού στις εκδηλώσεις για την επέτειο μάχης στο Τραχήλι

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαιστού στις εκδηλώσεις για την επέτειο μάχης στο Τραχήλι

Τι είπαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο μνήμης της Μάχης στο Τραχήλι παραβρέθηκαν σήμερα και κατέθεσαν στεφάνι η Χαρά Λάππα, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Φαιστού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της Ε.Π Κρήτης του ΚΚΕ, περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια, καθώς και η Ναταλία Καρδάση και ο Στέλιος Νικολουδάκης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Φαιστού.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ανέφεραν :

«Ογδόντα χρόνια από την άνιση μάχη στο Τραχήλι, μεταξύ των Γερμανών κατακτητών και του αγωνιζόμενου λαού της περιοχής που μάχονταν για την λευτεριά, είναι καθήκον μας να μη σβήσουν από τη συλλογική μνήμη οι ναζιστικές θηριωδίες. Το Ολοκαύτωμα των Βοριζίων που ακολούθησε, αποτέλεσμα του μένους των κατακτητών για τον ηρωισμό και την αντίσταση των κατοίκων της περιοχής, διδάσκει ότι ο αγώνας ενάντια σε κάθε είδους εκμετάλλευση πρέπει να είναι συνεχής.

Σήμερα που ο λαός μας δοκιμάζεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνώντων, με την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας, με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας για απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Ταυτόχρονα, ο αγώνας για επιβίωση, η πάλη για τα προβλήματα της καθημερινότητας πρέπει να συνδυαστούν και με την αποφασιστική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμους και Περιφέρεια στις εκλογές του Οκτώβρη.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση