HomeΕΚΛΟΓΕΣΔήμος Φαιστού: H Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη υποψήφια με τον Γιάννη Μαθιουδάκη

Δήμος Φαιστού: H Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη υποψήφια με τον Γιάννη Μαθιουδάκη

«Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφια, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, η Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη που κατοικεί στην Πόμπια.

Μητέρα δύο παιδιών, με μεγάλη, πολύ δημιουργική, ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, η Ελένη είναι θυγατέρα του Μανώλη & της Φρόσω Παχάκη από τους οποίους πήρε την αγάπη για τις τέχνες (το πατρικό της σπίτι είναι πραγματική Γκαλερί) και σύζυγος του ιδιαίτερα δραστήριου στα κοινά, Κωστή Κατσιρντάκη, επιτυχημένου & αγαπητού στην τοπική κοινωνία Προέδρου της Ομάδας του Κόρακα Πόμπιας.

Η Ελένη ασχολείται ενεργά με δράσεις πολιτισμού στην περιοχή του Δήμου Φαιστού έχοντας διατελέσει δραστήριο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας, πάντα έτοιμη να προσφέρει πράγματα στον τόπο της.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

«Η συμμετοχή στην παράταξη μας δραστήριων ανθρώπων, όπως η Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη, με αισθητική, με πολιτιστικά & πνευματικά ενδιαφέροντα, με διάθεση προσφοράς στα κοινά, με άποψη και με προτάσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο δήμο μας, μας δίνει την αισιοδοξία ότι ο τόπος μας μπορεί να στηρίξει πολύπλευρες δράσεις πολιτισμού, αποτελώντας και πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, ζωντανεύοντας τα χωριά μας, κάνοντας τον Δήμο Φαιστού επίκεντρο του ενδιαφέροντος!».

Όπως ανέφερε η Ελένη Παχάκη- Κατσιρντάκη:

«Είναι ελπιδοφόρο ότι στον δήμο μας υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να συμμετέχουν σε πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές δράσεις με ενθουσιασμό και μεγάλη διάθεση προσφοράς, κάνοντας μας να αισιοδοξούμε για το παρόν & το μέλλον του τόπου μας. Ο Δήμος Φαιστού έχει όλες τις δυνατότητες πολύπλευρης ανάπτυξης ώστε να κρατήσει τη νεολαία μας στον τόπο που γεννήθηκε και όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, διεκδικώντας έργα, υποδομές, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση