HomeΚΡΗΤΗ«Ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «Kriti»» στον Δήμο Φαιστού

«Ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «Kriti»» στον Δήμο Φαιστού

Με επιτυχία η 1η εκπαιδευτική ενημέρωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η 1η εκπαιδευτική ενημέρωση με θέμα η «Ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «Kriti»» στον Δήμο Φαιστού στις Μοίρες.

Οι ελαιοπαραγωγοί του Δήμου εκπαιδεύτηκαν από την καλλιέργεια έως την ελαιοποίηση του καρπού με σκοπό την καλύτερη ποιότητα του παραγόμενου ελαιολάδου.

Στόχος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι η παραγωγή, η ποιότητα του εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου «Kriti» , κάτω από συγκεκριμένα βήματα καλλιέργειας – επεξεργασίας του καρπού, με την σωστή καθοδήγηση των αρμόδιων φορέων μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης δίνει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση των ελαιοπαραγωγών προκειμένου να συνεχίσουμε αλλά και να βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα του ελαιολάδου.

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Φαιστού για την συνεργασία, για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής ενημέρωσης αλλά και όλους τους ελαιοπαραγωγούς που συμμετείχαν» ανέφερε ο κ. Τζεδάκης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση