HomeHL-LifestyleΜπράντλεϊ Κούπερ: Η εξομολόγηση για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η εξομολόγηση για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

«Ήμουν πολύ τυχερός»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει ο Μπράντλεϊ Κούπερ ο οποίος αποκάλυψε ότι κάποτε ένιωσε πως ο εθισμός στα ναρκωτικά και το αλκοόλ μπορεί να του στοίχιζε τη ζωή. Ο 48χρονος σταρ του «The Hangover», είχε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση για τις κρυφές πτυχές της ζωής του σε ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του National Geographic «Running Wild With Bear Grylls: The Challenge».

«Είχες κάποια άγρια χρόνια;» ρώτησε ο Γκρίλς τον ηθοποιό στα απόκρημνα φαράγγια του Ουαϊόμινγκ. «Όσον αφορά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι… Αλλά ήμουν τυχερός. Κατάφερα να ξεφύγω στα 29 μου και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός» είπε ο Κούπερ.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει μιλήσει για τον εθισμό του στο αλκοόλ και την κοκαΐνη στο παρελθόν, εξηγώντας ότι αναζήτησε παρηγοριά στις ουσίες όταν έπαθε ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και απομακρύνθηκε από τη σειρά δράσης-θρίλερ «Alias» το 2003.

Ο σταρ του Χόλιγουντ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον τότε συγκάτοικό του και ηθοποιό Γουίλ Άρνετ. Μία μακρά συζήτηση που είχαν το 2004, οδήγησε τον Κούπερ σε μια πορεία ανάκαμψης.

Ωστόσο, ο Κούπερ παραδέχτηκε στον Γκρίλς ότι παραλίγο να ξανακυλήσει στα ναρκωτικά τον Ιανουάριο του 2011, όταν πέθανε ο πατέρας του από καρκίνο του πνεύμονα στην αγκαλιά του.

«Σίγουρα είχα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή μετά, νόμιζα ότι «θα πεθάνω», θυμάται ο Κούπερ.

«Δεν ξέρω, δεν ήταν καλά τα πράγματα μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να αγκαλιάσω αυτό που πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω γαλήνη με τον εαυτό μου, και μετά κάπως εξομαλύνθηκε η κατάσταση».

Ευτυχώς, ο ηθοποιός το ξεπέρασε και συνέχισε να διοχετεύει την ενέργειά του στη σκηνοθεσία, ενώ εμφανίστηκε και στο πλευρό της Lady Gaga στο «A Star Is Born».  «Ήμουν πολύ τυχερός με τους ρόλους που κλήθηκα να παίξω. Ήταν μια πραγματική ευλογία. Ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω», πρόσθεσε.

Επόμενο στοίχημα για τον Bradley Cooper είναι η αμφιλεγόμενη ταινία του Netflix “Maestro” – μια βιογραφική ταινία του Leonard Bernstein. H μεταμόρφωση του Σημειώνεται ότι για τις ανάγκες του ρόλου ο 48χρονος ηθοποιός έχει αλλάξει το πρόσωπο του και φοράει προσθετική μύτη προκειμένου να θυμίζει περισσότερο τον μεγάλο συνθέτη. Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί με την Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία υποδύεται την σύζυγό του συνθέτη, Φελίσια Μοντεαλέγκρε. Το σενάριο εστιάζει στην σχέση που είχαν για δεκαετίες παρά το γεγονός ότι ο Μπέρνσταϊν ήταν ομοφυλόφιλος.

Αρκετοί θαυμαστές του ηθοποιού δηλώνουν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι φόρεσε την προσθετική μύτη. Άλλοι τον κατηγορούν ότι δεν θα έπρεπε να πάρει τον ρόλο αφού δεν είναι Εβραίος όπως ο Αμερικανός συνθέτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση