HomeΕΚΛΟΓΕΣΕβελίνα Μπάκιντα: Στη Μυρτιά, τον τόπο καταγωγής της, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου

Εβελίνα Μπάκιντα: Στη Μυρτιά, τον τόπο καταγωγής της, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου

Τι δήλωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Μυρτιά, το πατρογονικό χωριό του Νίκου Καζαντζάκη, και τόπο καταγωγής της, επισκέφθηκε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου κ. Εβελίνα Μπάκιντα.

Η κ. Μπάκιντα, στη διάρκεια της επίσκεψης της, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Κοινότητας, αλλά και πολίτες, συζητώντας μαζί τους, τους τρόπους με τους οποίους το χωριό, θα μπορούσε να αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει, μιας και αποτελεί μια περιοχή, η οποία έχει μεγάλες προοπτικές.

«Μαζί με τους κατοίκους της Μυρτιάς συζητήσαμε τα προβλήματα που καταγράφονται στο χωριό, αλλά κυρίως για τις δυνατότητες που υπάρχουν, προκειμένου η περιοχή να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά της και να μπει σε μια άλλη τροχιά ανάπτυξης, γιατί υπάρχει δυναμική, η οποία με την κατάλληλη καθοδήγηση και τη συνεργασία όλων, μπορεί να αποδώσει καρπούς», είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου, με την Παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας»,

Η κ. Μπάκιντα, με αφορμή την θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», που παρουσιάστηκε με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, χάρη στην χορηγία της Περιφέρειας Κρήτης, επισήμανε πως είναι χαρούμενη, βλέποντας πως η Μυρτιά είναι ένας τόπος, στον οποίο ο Πολιτισμός είναι πάντοτε σε πρώτο πλάνο, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τις κοιτίδες Πολιτισμού που υπάρχουν εκεί, όπως το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, με την πλούσια δράση και την ενεργή παρουσία του, στο πέρασμα των χρόνων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση