HomeΕΛΛΑΔΑΠάρος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του σέρφερ

Πάρος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του σέρφερ

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασχολιόταν με τη σανίδα και το windsurfing

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου σέρφερ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ανοιχτά της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 42χρονος είχε βγει με έναν φίλο του για το αγαπημένο του σπορ. Ωστόσο, ο φίλος του κάποια στιγμή έχασε τα ίχνη του και επέστρεψε για να δηλώσει την εξαφάνισή του. Το Λιμενικό συνεχίζει την προσπάθεια εντοπισμού του άνδρα, για μια ακόμη ημέρα, αν και οι ελπίδες σβήνουν όσο περνούν οι ώρες.

«Δεν έχουμε καλές ούτε αρνητικές ούτε θετικές εξελίξεις. Οι έρευνες και οι προσπάθειες συνεχίζονται» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Τσερεντούλιας, δημοσιογράφος στη «Φωνή της Πάρου», προσθέτονας ότι στις έρευνες συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και από αέρος ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και δύτης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

«Δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος ούτε από τον ίδιο, αλλά ούτε από την ιστιοσανίδα του. Και αυτό είναι το παράδοξο, καθώς οδεύουμε σήμερα στη δεύτερη ημέρα. Οι προσπάθειες εντείνονται κυρίως ανατολικά του νησιού» σημείωσε ο κ. Τσερεντούλιας αναφέροντας ότι την ημέρα που χάθηκε 43χρονος στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 3 με 4 μποφόρ.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασχολιόταν με τη σανίδα και το windsurfing. Το παράδοξο είναι ότι έχουν »χτενίσει» κυριολεκτικά την γύρω περιοχη και δεν έχουν βρει κανένα ίχνος» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η αγωνία στο νησί κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση