HomeHL-9Τετάρτη η σύσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο UEFA και ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Τετάρτη η σύσκεψη Μητσοτάκη με πρόεδρο UEFA και ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Στο Μαξίμου συναντήσεις με συμμετοχή και αρμόδιων υπουργών, για τα τραγικά επεισόδια της Ν. Φιλαδέλφειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν θα συναντηθεί την Τετάρτη στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην Τήνο ο πρωθυπουργός για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη».

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία» είπε αμέσως μετά στο καθιερωμένο μήνυμά του.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια τόνισε ότι «σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα» πρόσθεσε.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Νωρίτερα η πυραυλάκατος “Ξένος” μετέβη στο σημείο βύθισης της “Ελλης”, 550 μέτρα από τον μεσημβρινό λιμενοβραχίονα της Τήνου, για την τελετή με τη ρίψη στεφάνων.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε η τελετή ρίψης στεφάνων από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Αμέσως μετά η πυραυλάκατος επέστρεψε στο λιμάνι της Τήνου, προκειμένου ο Πρωθυπουργός να μεταβεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας για τη λιτάνευση της εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση