HomeHL-9Κυριάκος Μητσοτάκης: Μια εβδομάδα δωρεάν διακοπές στους τουρίστες που έφυγαν από Ρόδο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μια εβδομάδα δωρεάν διακοπές στους τουρίστες που έφυγαν από Ρόδο

Η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής χώρα δεν υπάρχει κίνδυνος, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός με συνέντευξή του σε βρετανικό κανάλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο, την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο, για όλους όσοι τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Good Morning Britain.

Η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής χώρα δεν υπάρχει κίνδυνος, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός.

 Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε πως οι τουρίστες που το επιθυμούν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη Ρόδο του χρόνου την άνοιξη για να ευχαριστηθούν το νησί και τις ομορφιές του.

Και στους υπόλοιπους προορισμούς, αλλά και στη Ρόδο οι Βρετανοί είναι καλοδεχούμενοι και αυτό που αποδείχθηκε από την κρίση των ημερών στο νησί ότι η Ελλάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τέτοιου είδους φαινόμενα σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, όπως αναμεταδίδει ο ΣΚΑΙ. Αναφέρθηκε στην αντίδραση των κατοίκων, άλλα και στο 112, μια υπηρεσία που είναι άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επισήμανε ότι έγινε με μεγάλη ασφάλεια μια μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης περίπου 20.000 ανθρώπων από τη Ρόδο της οποίας μόνο το 15% επηρεάστηκε από τις πυρκαγιές.

Αν θα ήθελε κάποιος να ανταποδώσει τη βοήθεια που δόθηκε στους Βρετανούς από τους Ροδίτες και σε ένδειξη γενναιοδωρίας, αν θέλει να κλείσει ένα πακέτο διακοπών της τελευταίας στιγμής θα ήταν καλό να ψάξει για πακέτα στη Ρόδο, και όσοι έχουν κλείσει τις διακοπές τους στο νησί να μην έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση