HomeHL-CultureΜουσικές και θεατρικές παραστάσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Χοχλιοβραδιά στο Ίνι Δήμου Μινώα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κρήτης  τον Αύγουστο, εμπλουτίζοντας σημαντικά την πολιτιστική δραστηριότητα του τόπου, στηρίζοντας την καλλιτεχνική παραγωγή και ενδυναμώνοντας την συνεργασία με τις κοινωνικές και πολιτιστικές συλλογικότητες και τους Δήμους.

Η είσοδος για όλες τι εκδηλώσεις είναι  ελεύθερη για τους πολίτες.

  1. Την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα “Dretta” – Βασίλης Γιασλακιώτης στο προαύλιο της εκκλησίας στο Κλήμα του Δήμου Φαιστού.
  2. Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και ώρα 9.30 μ.μ., στα Καλέσα Ηρακλείου θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση του έργου με τίτλο : «Η Γυναίκα της Ζάκυθος» , του Διονύσιου Σολωμού. Επιμέλεια κειμένου: Στέλλα Κουφάκη, Σκηνοθεσία / Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Στέλλα Κουφάκη
  3. Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 και ώρα 9.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον σύγχρονο λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Ξυλούρη, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Γάζι.
  4. Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 και ώρα 9.00 μ.μ., το «Θέατρο Κρήτης» θα παρουσιάσει στις Στάβιες του Δήμου Γόρτυνας, τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Του Έρωτα τα Πάθη».
  5. Την Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ., στον ανοιχτό χώρο εκδηλώσεων στην Κασταμονίτσα Ηρακλείου, η θεατρική ομάδα «ΤΕΣ4ΕΡΑ» σε συνεργασία με την ομάδα «Ε.Κ.ΘΕ.Σ.Η.» θα παρουσιάσουν  την κωμωδία   με τίτλο «Οίκος Ενοχής» ή «Ράους» των Ρέππα-Παπαθανασίου.
  6. Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Κέντρο «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά με τον σύγχρονο λαϊκό τραγουδιστή Μάνο Κοκολάκη.
  7. Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 και ώρα 9.00 μ.μ., στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής στο παλιό Φράγμα Ινίου, θα πραγματοπιοηθει κρητική βραδιά με το μουσικό σχήμα [Μενέλαος & Γιώργης Νταγιαντάς, Γιώργης Βρέντζος (Κάτης) Στέλιος Λουλουδάκης (λαούτο) και Γιώργος Μπαλτζάκης (κιθάρα)] στο πλαίσιο της «ΧΟΧΛΙΔΟΒΡΑΔΙΑΣ» που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΝΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΙΝΑΤΟΣ, μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό με επίκεντρο τη φιλοξενία, τις παραδοσιακές συνταγές και τα αγνά τοπικά προϊόντα. Θα προσφερθούν χοχλιοί σε διάφορες συνταγές καθώς και νηστίσιμα εδέσματα, παρασκευασμένα από της νοικοκυρές των χωριών.
  8. Την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 9.30, στο Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου στα Σκούρβουλα του Δήμου Φαιστού, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο: «Το τραύμα του πολεμιστή είναι και η τιμή του» από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση