HomeΕΚΛΟΓΕΣΆλλη μία προσθήκη στην παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Άλλη μία προσθήκη στην παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, ο Μάριος Χατζηκώστας που κατοικεί στις Μοίρες.

πατέρας ενός παιδιού που ζει με την οικογένεια του στην έδρα του Δήμου Φαιστού, ο Μαριος Χατζηκωστας είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην περιοχή του κρητικού νότου, ως ένας νέος με ανοιχτό μυαλό με καινοτομίες & νέες ιδέες.

Παιδί του γνωστού δικηγόρου της περιοχής μας Λοίζου Χατζηκώστα και εγγονός του αντιστασιακού και προέδρου Βοριζίων γνωστού ως «Ψαρογιώργη».

Όπως αναφέρει ο Μάριος Χατζηκώστας:

«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «Φαιστός Συμμαχία Προόδου» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Μαθιουδάκη.

Έχω την πεποίθηση ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «Φαιστός Συμμαχία Προόδου», αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια του υποψηφίου Δημάρχου μπορούμε να υπερβούμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για να έχει κάθε διαμέρισμα το ισότιμο μερίδιό του στην ανάπτυξη με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη.

Η Δημοτική αρχή οφείλει να προσπαθήσει να απολαμβάνουν όλοι οι δημότες τις ίδιες υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας αποτελούν μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και να συμβάλλουν στο να οδηγηθεί ο Δήμος σε κατεύθυνση εξωστρέφειας, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί αλλά και τις ανάγκες του Δήμου μας ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.

Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο. Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τις επόμενες γενιές για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Σας καλώ να συμπορευτούμε και να διαχειριστούμε το κοινό μας σπίτι, το Δήμο μας για να τον κάνουμε πρότυπο σε ολόκληρη την Κρήτη.»

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση