HomePost ItΟ Συνεργάτης Καθηγητής Νίκος Βολακάκης Υποψήφιος του Γιάννη Μαθιουδάκη

Ο Συνεργάτης Καθηγητής Νίκος Βολακάκης Υποψήφιος του Γιάννη Μαθιουδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Συνεργάτης Καθηγητής στην Σχολή Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Νίκος Βολακάκης του Γεωργίου.

Ο Συνεργάτης Καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ Νίκος Βολακάκης κατοικεί στον Σίβα Δήμου Φαιστού, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τον Παραδοσιακό Οικισμό με την πλούσια ιστορία, αγάπη την οποία εκφράζει έμπρακτα με την ενεργό συμμετοχή του στα, πάντα ξεχωριστά και εξαιρετικά οργανωμένα, πολιτιστικά δρώμενα του χωριού του.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης «Καλοσωρίζω στην Παράταξη μας έναν συντοπίτη με πραγματική αγάπη για το χωριό του και τον τόπο του, με σπουδές, με πολλές ικανότητες και μεγάλη εμπειρία στα δρώμενα του δήμου του, όπου μπορεί πραγματικά να προσφέρει πολλά! Είναι ευτύχημα για την Παράταξη μας όταν συμπορεύονται μαζί της συνδημότες μας με την αξία και την διάθεση για προσφορά στα κοινά, όπως ο Νίκος Βολακάκης».

Όπως ανέφερε ο Νίκος Βολακάκης «Ζώντας σε ένα από τα πιό παραδοσιακά χωριά της περιοχής μας γνωρίζω καλά τις δυνατότητες του Δήμου μας να αναδειχθεί σε δήμο πρότυπο, πολύπλευρης ανάπτυξης, που θα αξιοποιήσει -πάντα με σεβασμό στη φύση του, στην ιστορία του και τις αξίες του- την προνομιούχα θέση του, σε έναν τόπο που τα έχει όλα, μοναδικά τοπία, εξαίρετα προϊόντα, ξεχωριστή παράδοση! Θέλω πολύ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση και χαίρομαι που έχουμε τους ίδιους στόχους με τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοποριακή συνένωση δυνάμεων, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη!».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση