HomeΚΡΗΤΗΗ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη

Για την οικονομική στήριξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τα σωματεία, οι αθλητές- αθλήτριες, οι προπονητές, οι κριτές και γενικότερα οι άνθρωποι του στίβου της Κρήτης,  ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την ουσιαστική υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια στον κλασικό αθλητισμό της Κρήτης, με την στήριξη των σωματείων και των αθλητών μας τόσο για την καθημερινή τους λειτουργία όσο και για τη συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα, με τη συνδιοργάνωση και απλόχερη χρηματοδότηση αγώνων στίβου  και αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά  και με την συντήρηση και εξοπλισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τη συνδιοργάνωση και χρηματοδότηση του διεθνούς meeting στίβου «Βενιζέλεια –  Χανιά», του «Run Greece Ηράκλειο», του Χειμερινού κυπέλου ρίψεων, αλλά και των αγώνων και εκδηλώσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο σε όλη την Κρήτη.

Η υποστήριξη και χρηματοδότηση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη του συνόλου του κλασικού αθλητισμού της Κρήτης, έχει συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξή του και στην πανελλήνια και διεθνή του καταξίωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση