HomeHL-9Ο Μίλτος Τεντόγλου εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την υποδοχή του μετά το χρυσό

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την υποδοχή του μετά το χρυσό

Πολλές συζητήσεις και σχόλια προκάλεσε η κίνηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλές συζητήσεις και σχόλια προκάλεσε η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου να παρακάμψει τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής και Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, κατά την υποδοχή του από τα μέλη της οικογένειάς του και την ελληνική αποστολή, στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Σε σχετικό βίντεο ο Μίλτος Τεντόγλου φαίνεται να μη χαιρετάει τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής που τον πλησίασε, αλλά να τον παρακάμπτει για να αγκαλιάσει τον παππού του, ο οποίος τον περίμενε στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Σε ανάρτησή του ο ΣΕΓΑΣ απάντησε στα αρνητικά σχόλια τονίζοντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».

Σε σχετικές διευκρινήσεις ωστόσο προχώρησε και ο Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, σε βίντεο που ανέβασε ο ΣΕΓΑΣ.

«Το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλω να σας το εξηγήσουμε», λέει ο Πομάσκι και δίνει τη σκυτάλη στον παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», αναφέρει ο Μίλτος Τεντόγλου.

newsbeast.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση