HomeHL-WorldΗΠΑ: Μάχες ρωσικών αεροσκαφών με UFO και δυο θανάτους πιλότων

ΗΠΑ: Μάχες ρωσικών αεροσκαφών με UFO και δυο θανάτους πιλότων

Aποκαλύπτουν επιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο δημοσιογράφοι ερευνητές από τις ΗΠΑ όχι μόνο θεωρούν ότι υπάρχουν UFO, αλλά κατέθεσαν και επιστολές στο Κογκρέσο που αναφέρουν ότι ρωσικά αεροσκάψη έχουν δώσει μάχες με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και μάλιστα στις αερομαχίες με τους εξωγήινους έχασαν τη ζωή τους δυο πιλότοι.

Η ακρόαση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ με θέμα τα UFO έδωσε τροφή στους συνωμοσιολόγους που θεωρούν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και κάνουν συχνά πυκνα επισκέψεις στα μέρη μας με Ιπτάμενα Αντικείμενα .

Δύο βραβευμένοι δημοσιογράφοι – ερευνητές των ΗΠΑ κατέθεσαν απόρρητα ρωσικά έγγραφα που «έκλεψαν» από τη χώρα και τα οποία αναφέρουν ότι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη αντιμετώπισαν τουλάχιστον 45 φορές UFO μέχρι το 1993.

Τα απόρρητα ρωσικά έγγραφα που έβγαλε λαθραία από τη χώρα ο ερευνητής δημοσιογράφος George Knapp ανέφεραν ότι τα αεροσκάφη της Μόσχας «κυνηγούσαν τα UFO» και «έριχναν πυρά εναντίον τους».

Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από τις πληροφορίες που κατέθεσαν μέσω των επιστολών του George Knapp και του συναδέλφου του Jeremy Corbell, που στάλθηκαν στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την ακρόαση για τα UFO την Τετάρτη. Την ύπαρξη των δύο επιστολών και το περιεχόμενό τους αποκάλυψε το Fox News Digital.

Οι επιστολές μάλιστα καταχωρήθηκαν στα πρακτικά του Κογκρέσου, δείγμα του ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ δεν έχει πάρει… στ’ αστεία το όλο θέμα.

«Από το 1969, η θέση του στρατού μας είναι ότι τα UFO δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν αξίζουν περαιτέρω μελέτης», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του. «Αυτή η απορριπτική στάση έρχεται σε άμεση αντίθεση με όσα αποκαλύφθηκαν σε ρωσικά έγγραφα, εκθέσεις και εσωτερικά υπομνήματα», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Οι δύο άνδρες που κατέθεσαν τις επιστολές στο Κογκρέσο κάθονταν δίπλα στον εκπρόσωπο του Γενικού Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών των ΗΠΑ David Grusch. Η θέση τους είχε… σημειολογική σημασία, καθώς  ο Αμερικανός Αξιωματούχος είναι υποστηρικτής των θεωρών για τα UFO μίλησε στο Κογκρέσο για «μη ανθρώπινες μορφές».

Ο εκπρόσωπος του Grusch είχε την ίδια θέση και στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. Αυτοί οι τρεις άνδρες κάθισαν ακριβώς πίσω από τον David Grusch, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού Ryan Graves και David Fravor κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Τετάρτης στο Κογκρέσο για τα UFO.

Στοιχεία από «μη ανθρώπους»

Η κατάθεση του Grusch σχετικά με «στοιχεία» από «μη ανθρώπους» που εντοπίστηκαν σε τοποθεσίες συντριβής UFΟ έγινε πρώτο θέμα σε πολλά ΜΜΕ σε αμερικανικό και διεθνές – επίπεδο.

Ο Knapp ξεκίνησε το ρεπορτάζ για τα UFO από το 1987. Παράλληλα και ο Corbell έχει γίνει πηγή αναφοράς για τους συνωμοσιολόγους που λένε ότι οι εξωγήινοι και τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα υπάρχουν και θεωρήθηκε μάλιστα απαραίτητος στην επιλογή μαρτύρων που κλήθηκαν για κατάθεση στην ιστορική, διακομματική ακρόαση του Κογκρέσου την Τετάρτη.

Ο Knapp δήλωσε ότι άκουσε για πρώτη φορά επίσημα σενάρια για «συντριβές UFO», και «περίεργα υλικά και προγράμματα που εκτελούνται με μυστικότητα στην έρημο της Νεβάδα» από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, το 1989.

Οι  μάχες των Ρώσων με UFO

Με την επιστολή του προς το Κονγκρέσο ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στη Ρωσία έγινε μια μελέτη 10 ετών για τα UFO, η οποία, όπως έγραψε, «ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη έρευνα για τα UFO που έχει γίνει ποτέ».

Η έρευνα περιελάμβανε χιλιάδες φακέλους υποθέσεων από συνεντεύξεις με στρατιωτικό προσωπικό. Ο διευθυντής του σχετικού προγράμματος της Ρωσίας για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα αποκάλυψε στον Knapp ότι υπήρξαν γαερομαχίες ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών με UFO.

«Στα περισσότερα περιστατικά, τα ΑΤΙΑ εκτοξεύονταν με απίστευτες ταχύτητες, αλλά σε τρία περιστατικά, τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα συνετρίβησαν από λάθος χειρισμούς. Δύο από τους πιλότους σκοτώθηκαν», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του.

«Μην επιτίθεστε στα UFA»

Μετά από αυτά τα περιστατικά, το Υπουργείο Άμυνας  της Ρωσίας φέρεται να εξέδωσε διαταγή προς τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών να μην επιτίθενται σε UFO όταν τα εντοπίζουν και να τα αφήνουν να φεύγουν, διότι όπως τονίστηκε τα ΑΤΙΑ «μπορεί να έχουν απίστευτες ικανότητες για αντίποινα».

Η υπόθεση του «Tic Tac»

Το θέμα μα τα UFO πήρε και πάλι μεγάλη διάσταση στις ΗΠΑ. Αυτό έγινε για πρώτη φορά μετά την υπόθεση εντός Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου που είχε εντοπιστεί το 2004 και το είχε κάνει θέμα ο συνταξιούχος διοικητής της Μοίρας Μαύρων Άσων του Πολεμικού Ναυτικο, David Fravor.

Ο Αμερικανός στρατιωτικός είχε περιγράψει το «Tic Tac» ως μια «γιγαντιαία ιπτάμενη δεξαμενή προπανίου» που ήταν «πολύ ανώτερη από ο,τιδήποτε ιπτάμενο μέσο είχαμε τότε, έχουμε σήμερα ή πρόκειται να αναπτύξουμε τα επόμενα 10 και πλέον χρόνια».

Ο David Fravor είχε αναφέρει ότι οι ελιγμοί του UFO αψηφούσαν κάθε νόμο της φυσικής, ενώ το Ιπτάμενο Αντικείμενο δεν έδειχνε να έχει κινητήρες.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση