HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«Φόνοι στο Καμπαναριό» – Στα γυρίσματα του σίριαλ

«Φόνοι στο Καμπαναριό» – Στα γυρίσματα του σίριαλ

Ξεκαρδιστική κωμωδία του Alpha

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη μονή της Αγίας Θεοδούλης ξεκίνησαν να χτυπούν οι καμπάνες, κηρύσσοντας την έναρξη των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς μυστηρίου «Φόνοι στο καμπαναριό» που έρχεται στον Alpha.

Οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη ντύθηκαν στα μαύρα, ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης έπιασαν μεγεθυντικούς φακούς και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμωδίας της χρονιάς.

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση