HomePost It«Ηράκλειο για Όλους»: Συνάντηση με πρόεδρο Εργατικού Κέντρου

«Ηράκλειο για Όλους»: Συνάντηση με πρόεδρο Εργατικού Κέντρου

«Επιθυμούμε με αειφόρο και βιώσιμο τρόπο ν’ αυξήσουμε την οικονομική υπεραξία του τόπου μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η οικονομική ανάπτυξη του Ηρακλείου συνδέεται με τη δημιουργία θέσεων εργασίας», Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοριά είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο για Όλους» Γιώργος Σισαμάκης.

Οι εργαζόμενοι έχουν καθοριστικό ρόλο για να καταστεί το Ηράκλειο τόπος με ισχυρή παραγωγική και αναπτυξιακή ταυτότητα. Αυτός είναι ένας από τους τρεις βασικούς άξονες της στρατηγικής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο για Όλους» και στη βάση αυτή έγινε συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλή της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο για Όλους» Γιώργου Σισαμάκη με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοριά.

Τα θέματα της προστασίας των εργαζομένων, οι ελλείψεις προσωπικού καθώς και η στήριξη των εργαζομένων του Δήμου ήταν στην ατζέντα της συζήτησης από τον πρόεδρο του ΕΚΗ, οποίος αναγνώρισε τη συμβολή του Γιώργου Σισαμάκη καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών στις διαρκείς δικαστικές διαμάχες των συμβασιούχων του Δήμου.

Ο Γιώργος Σισαμάκης με τη σειρά του εξέφρασε την πάγια θέση του ότι η κοινωνικοοικονομική ανθεκτικότητα του Ηρακλείου στηρίζεται σε σταθερές και υγιείς θέσεις εργασίας τόσο στο δημόσιο τομέα αλλά κυρίως στον ιδιωτικό. Όσον αφορά το Δήμο Ηρακλείου τόνισε ότι «για εμάς η διασφάλιση σταθερών σχέσεων εργασίας με πλήρη σεβασμό της προσωπικότητας κάθε εργαζόμενου είναι προαπαιτούμενο για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Δεσμεύομαι για την ανάπτυξη ενός πλήρους σχεδίου αναδιάταξης των υπηρεσιών του Δήμου και κάλυψης των κενών θέσεων εργασίας, το οποίο σχέδιο θα αποτελέσει τη διεκδικητική βάση και προς την κυβέρνηση από την 1η Ιανουαρίου του 2024, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου μιλώντας συνολικά για το Ηράκλειο επεσήμανε ότι «επιθυμούμε με αειφόρο και βιώσιμο τρόπο ν’ αυξήσουμε την οικονομική υπεραξία του τόπου μας. Από τις 11 Ιουλίου όποτε και παρουσιάστηκαν οι αρχές του προγράμματος μας η δημοτική μας κίνηση «Ηράκλειο για Όλους» αναγνωρίζει την αναγκαιότητα να συμβάλλει ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας. Στόχος μας είναι κάθε εργαζόμενος να εργάζεται σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον με διασφαλισμένη την εργασιακή και προσωπική του αξιοπρέπεια.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να μείνουν και να εργαστούν οι νέοι μας στο Ηράκλειο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε στη βελτίωση της συμβατότητας οικογένειας, εργασίας και καριέρας για όλους τους γονείς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση