HomeLife & StyleΗλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση ως παρουσιάστρια του Shopping Star

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση ως παρουσιάστρια του Shopping Star

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει νέα τηλεοπτική «στέγη» τη νέα σεζόν και αυτή είναι το Star, καθώς θα παρουσιάσει το Shopping Star.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες με επίσημη ανακοίνωση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει την παρουσίαση του Shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Το Shopping Star θέλησε να ευχηθεί στους τηλεθεατές του «καλό μήνα» δημοσιεύοντας την πρώτη του ανάρτηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη για τη νέα πρόκληση.

«Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα στο ίδιο αγαπημένο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω να τα καταφέρω», είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις της.

«Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική – και όχι μόνο – έμπνευση, θα  δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!» είχε αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση