HomePost ItΕνημερωτικό Περίπτερο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. στο 2ο Street Festival του ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Ενημερωτικό Περίπτερο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. στο 2ο Street Festival του ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Στις 3 Αυγούστου στη συμβολή Τσουδερών και Μουσούρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)], θα συμμετάσχει στο 2ο Street Festival που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ορίζοντας» σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τον Δήμο Χανίων, με Ενημερωτικό Περίπτερο στη συμβολή των οδών Μουσούρων και Τσουδερών, στις 3 Αυγούστου 2023 κατά τις ώρες 17:30-21:30.

Στο Ενημερωτικό Περίπτερο, εκπρόσωποι της ΔΕΔΙΣΑ θα παρέχουν στο κοινό πληροφορίες σχετικά με την Εναλλακτική διαχείριση και τα Συστήματα Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των Στερεών Αποβλήτων που λειτουργούν στον Δήμο Χανίων, καθώς και των νέων συστημάτων που θα ξεκινήσουν.

Επιπλέον θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση, τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, την επαναχρησιμοποίηση τη σημασία της πρόληψης, καθώς και για τις δραστηριότητες της ΔΕΔΙΣΑ και τις υπηρεσίες του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) και του Χ.Υ.Τ. Χανίων.

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επικοινωνιακού Προγράμματος “Συμμετέχω!” στην «ΠΡΟΛΗΨΗ αλλά και ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ», που υλοποιεί η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) και επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει πολίτες και επαγγελματίες, αλλά και επισκέπτες στον Δήμο Χανίων, στη μείωση (πρόληψη) παραγωγής απορριμμάτων και την αποτελεσματικότερη Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) απορριμμάτων συγκεκριμένων κατηγοριών.

Το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης: «Συμμετέχω!» του ΕΠ «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, με κωδικό MIS 5089184, η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.

Το Street Festival, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ορίζοντας», το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων – Περιφέρεια Κρήτης από 1 έως 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στο πλαίσιο διοργάνωσης δράσεων και εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση του κοινού σε κοινωνικά θέματα, την ανάδειξη της αλληλεγγύης και της προσφοράς, καθώς και την ανάπτυξη της κοινωνικής αντίληψης, με σημείο αναφοράς τον Πολυχώρο Δράσεων του «Ορίζοντα» στην Οδό Τσουδερών 38Α Δ.Ε. Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση