HomeΚΡΗΤΗΜεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής: Συμμετοχή στην Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής: Συμμετοχή στην Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Καινοτόμες λύσεις στον τομέα της αγροδιατροφής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής (Mediterranean Agrofood Competence Center – MACC) συμμετάσχει στην αναγνωρισμένου κύρους Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική έκθεση Αρκαλοχωρίου 2023. Η εκδήλωση, που θα λάβει χώρα από τις 26 έως τις 31 Ιουλίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου Δήμος Μινώα Πεδιάδας, υπόσχεται να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να εξερευνήσει τις πιο καινοτόμες λύσεις στον τομέα της αγροδιατροφής.

Με την ευκαιρία αυτή, το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν το περίπτερό του και να γνωρίσουν από κοντά και τους 48 δυναμικούς εταίρους του, καθώς και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με κύριο στόχο του να διευρύνει την καινοτομία στην αγροδιατροφική βιομηχανία και τις προηγμένες τεχνολογικά καινοτομίες που προωθεί στον αγροδιατροφικό τομέα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν παραδείγματα επιτυχημένων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών καθώς και να συζητήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό για την εφαρμογή και την αξιοποίηση των αγροδιατροφικών και βιοκλιματικών λύσεων.

Το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής έχει ως κύριο στόχο να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα της γεωργίας και της αγροδιατροφής μέσω συνεργασιών με επιστημονικούς φορείς, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις, προωθώντας την ανταλλαγή γνώσης, την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών για τον γεωργικό και τροφοδοτικό τομέα.
Η συμμετοχή του MACC στην έκθεση του Αρκαλοχωρίου 2023 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία παρουσίασης προόδου και επιτυχίας στον τομέα της αγροδιατροφής με κύριο στόχο την δημιουργία νέων συνεργασιών και επαφών με ενδιαφερόμενους φορείς.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινές και Σαββατοκύριακo 17:00- 21:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 220 0611

Διαφήμιση
Διαφήμιση