HomePost ItΟ Μιχάλης Καραμαλάκης στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και με επιχειρηματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «παρών» στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων της. Πρόκειται για τη σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας με στοχοπροσήλωση σε τομείς όπως η ελιά και το λάδι, τα μηχανήματα των επαγγελματιών, η πτηνοτροφία και μελισσοκομία, τα βιολογικά προϊόντα και άλλα.

Πολιτιστικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, εκδηλώσεις γαστρονομίας τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους καλεσμένους αλλά και τους παραγωγούς που συμμετέχουν βρίσκονται στην «ατζέντα» της έκθεσης. Άλλωστε, το θέμα της εκδήλωσης είναι «Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον», προϊδεάζοντας θετικά για τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν από τους συμμετέχοντες.
img_6748
Με αφορμή την παρουσία του στα εγκαίνια της έκθεσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου υποστήριξε χαρακτηριστικά,

«Μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για τον πρωτογενή τομέα άνοιξε τις πύλες της με επίκεντρο την καινοτομία και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Υποχρέωση και της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων της να στέκεται δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της Κρήτης σε μία περίοδο καθοριστική για το μέλλον του κλάδου».

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και με επιχειρηματίες προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

img_6733

Διαφήμιση
Διαφήμιση