HomeCity GuideΝέα υποψήφια με τον Γιάννη Μαθιουδάκη

Νέα υποψήφια με τον Γιάννη Μαθιουδάκη

Η Ιωάννα Καργάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφια με την μεγάλη Δημοτική Παράταξη “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου”, με επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, στο Τοπικό Διαμέρισμα Βοριζίων, θα είναι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, η Ιωάννα Καργάκη του Φανουρίου, συμμετέχοντας στην συνένωση δυνάμεων δημοτών & δημοτισσών Φαιστού για την πρόοδο του τόπου μας.

Υπερπολύτεκνη μητέρα έξι παιδιών, η Ιωάννα Καργάκη που κατοικεί στην Πάνω Ρίζα του Δήμου Φαιστού, στο χωριό Βορίζια, είναι η “ψυχή” μιας μεγάλης δεμένης οικογένειας με πίστη στις παραδόσεις και τις αξίες του τόπου μας. Η αγάπη για το χωριό της και το δήμο της και το ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου μας και της νεότερης γενιάς, των παιδιών μας, ήταν το κίνητρο για τη συμμετοχή της στην κοινή προσπάθεια μέσα από την  Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης ” Είναι τιμή για την Παράταξη μας να συμμετέχουν σε αυτήν συνδημότισσες μας, όπως η Ιωάννα Καργάκη, γυναίκες δραστήριες, εργατικές  και φιλότιμες, που κρατούν ζωντανά τα ορεινά χωριά του δήμου μας με μεγάλες οικογένειες οι οποίες στηρίζουν την ύπαιθρο και συμβάλλουν στην αναγέννηση, την ελπίδα και την προοπτική του τόπου μας! Δημότισσες που αγαπούν τον δήμο τους και θέλουν να προσφέρουν σε αυτόν”.

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Καργάκη “Τα χωριά μας, αξίζει να στηριχθούν με έργα και πράξεις και όχι με λόγια που λέγονται εύκολα και το ίδιο εύκολα ξεχνιούνται. Ο τόπος μας παράγει εξαιρετικά αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, έχει πολλές ομορφιές, μεγάλη ιστορία και παράδοση για να στηρίξει αγροτουρισμό και άλλες δραστηριότητες που θα τονώσουν την τοπική οικονομία και θα κρατήσουν τους νέους και τις νέες μας στα χωριά που γεννήθηκαν να ζήσουν και να δημιουργήσουν εδώ, στο δήμο μας! Συμμετέχω με όλη μου την καρδιά σε αυτή την δυναμική προσπάθεια της Παράταξης “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη και είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, ώστε να αλλάξουν όλα στο Δήμο Φαιστού προς το καλύτερο!”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση