HomeHL1-GreeceΠνιγμοί στη θάλασσα: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων σε ένα 24ωρο

Πνιγμοί στη θάλασσα: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων σε ένα 24ωρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνω των 70 ετών η πλειοψηφία των λουόμενων που ανασύρθηκαν νεκροί σε Εύβοια, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Σαντορίνη

Kάθε μέρα που περνάει ο αριθμός των θυμάτων απο πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες ολοένα και αυξάνεται αφού μέσα σε μία ημέρα 4 άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/7) από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Περαίας Θεσσαλονίκης, μία 73χρονη. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αγίου Γεωργίου Λιχάδας στην Εύβοια, μία 67χρονη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Παράλληλα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες από την θαλάσσια περιοχή «ΦΟΥΡΚΑΣ» του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ένας 74χρονος. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΚΑΜΑΡΙΟΥ» ν. Θήρας, ένας 81χρονος. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση