HomeHL-GreeceΚρίσιμες ώρες για τον 54χρονο σεκιουριτά που δέχθηκε επίθεση από ληστές στα Άνω Λιόσια

Κρίσιμες ώρες για τον 54χρονο σεκιουριτά που δέχθηκε επίθεση από ληστές στα Άνω Λιόσια

Του επιτέθηκαν με σιδερένιο αντικείμενο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλινικά νεκρός είναι σύμφωνα με το MEGA, o 54χρονος σεκιούριτι που δέχθηκε βάναυση επίθεση από ομάδα ληστών που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες, από υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο στα Άνω Λιόσια

Οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο. Στη συνέχεια άφησαν αιμόφυρτο τον άνδρα και έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και το κινητό του, ενώ στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας και εξαφανίστηκαν.

Το τζιπ εντοπίστηκε καμένο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φέρεται να είναι κλινικά νεκρός.

Δεν είχε κάμερες ασφαλείας το εργοτάξιο

Ο γιος του 54χρονου καταγγέλλει πως το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν είχε προμηθεύσει τον 54χρονο με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κανείς εξάλλου δεν είδε το τζιπάκι με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, που αφαίρεσαν μεγάλους χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση