HomeHL-9Κανονικά η λειτουργία της Παιδοψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ-Στο Ηράκλειο ο υφυπουργός Υγείας

Κανονικά η λειτουργία της Παιδοψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ-Στο Ηράκλειο ο υφυπουργός Υγείας

Το Σάββατο έρχεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κανονικά λειτουργεί από χθες η Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ μετά την προσωρινή λύση που βρέθηκε με τη στελέχωση ενός ακόμα Παιδοψυχιάτρου που ήρθε από το νοσοκομείο Παίδων για ένα μήνα.

Ωστόσο όπως ήδη έχει γράψει το cretapost πρόκειται για μία προσωρινή λύση και στόχος της διοίκησης είναι η στελέχωση της κλινικής με δύο ακόμα γιατρούς. Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να επαναπροκηρυχθούν δύο θέσεις παιδοψυχιάτρων, μετά και από την προηγούμενη προκήρυξη που δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παιδοψυχιατρική κλινική και ο εφημερεύων παιδοψυχίατρος του ΠΑΓΝΗ εξυπηρετεί οικογένειες από όλους τους νομούς της Κρήτης ενώ συχνά είναι τα περιστατικά που προσέρχονται από νησιά του Αιγαίου, καθώς υπάρχει παντελής έλλειψη Παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών τόσο στις Κυκλάδες όσο και στα Δωδεκάνησα.

Στο ΠΑΓΝΗ ο υφυπουργός Υγείας-Στάση εργασίας την Τρίτη, απεργία την Τετάρτη

Στο ΠΑΓΝΗ αναμένεται να βρεθεί αύριο ο υφυπουργός αρμόδιας για θέματα ψυχικής υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και οι εργαζόμενοι του ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost τα μέλη του Σωματείου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου στις 11 το πρωί ενώ αύριο θα συμμετέχουν στην 24ωρη πανυγειονομική απεργία με κύρια αιτήματα τις οφειλόμενες άδειες του υγειονομικού προσωπικού, την αύξηση των μισθών, την έλλειψη προσωπικού και την επακόλουθη υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο ο νέος υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός θα επισκεφτεί το ΠΑΓΝΗ όπου θα συζητήσει τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση