HomeHL-940χρονη νηπιαγωγός: «Είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα»

40χρονη νηπιαγωγός: «Είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα»

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είμαι καλά, αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα για να επιστρέψω πλήρως στην καθημερινότητά μου», αναφέρει σε ανάρτησή της η 40χρονη νηπιαγωγός μετά την περιπέτεια που είχε όταν έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που ήταν σε οδοντιατρείο.

Την ίδια ώρα ευχαριστεί όλους όσους της έστειλαν μηνύματα όλες αυτές τις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν στις 29 Μαΐου όταν η νηπιαγωγός πήγε σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς. Μόλις ο γιατρός της έκανε την ένεση εκείνη έχασε τις αισθήσεις της. Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί την διασωλήνωσαν και την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λίγες εβδομάδες μετά τη νοσηλεία της η 40χρονη κατάφερε και πήρε εξιτήριο μετά από μια δύσκολη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της 40χρονης

«Ακόμα και η πιο σκοτεινή νύχτα θα τελειώσει και ο ήλιος θα ανατείλει ξανά.»

                                             Βίκτωρ Ουγκώ

Υ.Γ.Σε όλους όσους με έχετε πάρει τηλέφωνο και μου έχετε στείλει μηνύματα και δεν έχω απαντήσει ακόμα ζητώ συγνώμη! Τα βλέπω όλα και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας! Δεν είμαι ακόμα σε θέση να βρίσκομαι για πολλή ώρα μπροστά από την οθόνη του κινητού και να συντονίζω πλήρως τα δάχτυλά μου καθώς αισθάνομαι κόπωση… Πολλοί από εσάς με έχετε δει να κυκλοφορώ έξω δίνοντας την εντύπωση ότι έχω αναρρώσει πλήρως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι και να είμαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και για αυτό το λόγο καταβάλλω προσπάθειες για να λειτουργώ όσο μπορώ όπως λειτουργούσα και πριν. Είμαι καλά ,αλλα χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα για να επιστρέψω πλήρως στην καθημερινότητά μου. Θα τα πούμε σύντομα! Έχετε την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου!

anar

Διαφήμιση
Διαφήμιση