HomeHL-TOPΑγωνία για την 40χρονη νηπιαγωγό που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ – Ψάχνουν να βρουν τι έπαθε

Αγωνία για την 40χρονη νηπιαγωγό που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ – Ψάχνουν να βρουν τι έπαθε

Στο πλευρό της όλη η τοπική κοινωνία της Μεσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη με τη ζωή της δίνει η 40χρονη νηπιαγωγός που νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Η αγωνία της οικογένειάς της αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Μεσαράς έχει χτυπήσει… κόκκινο καθώς ακόμα και τώρα οι γιατροί δεν έχουν εξακριβώσει τις αιτίες που η 40χρονη έχασε τις αισθήσεις πάνω στην καρέκλα του οδοντιάτρου.

Η 40χρονη γυναίκα είναι πολύ δραστήρια στην τοπική κοινωνία του δήμου Φαιστού ενώ έχει δεθεί πολύ με τα παιδιά στο νηπιαγωγείο.

«Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από αυτό το γεγονός. Η Βαλάντη πάντα στηρίζει όποιον ήταν αδύναμο και βοηθάει με κάθε τρόπο που μπορούσε χωρίς να ζητά ανταλλάγματα ή να δημοσιοποιεί το έργο της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο δοτικό και καλοσυνάτο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός της.

«Η Βαλάντη ως νηπιαγωγός είχε μία τεράστια αγκαλιά για όλα τα παιδιά και όλοι στο σχολείο προσεύχονται για να γυρίσει γρήγορα κοντά της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα όταν η 40χρονη πήγε σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς. Μόλις ο γιατρός της έκανε την ένεση εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ.

Δεν ευθύνεται η ένεση – Ψάχνουν να βρουν τα αίτια

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ την διασωλήνωσαν και την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την κατάστασή της η ένεση στο οδοντιατρείο με τους γιατρούς να κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να βρουν τα αίτια.

 «Η 40χρονη παραμένει στην ΜΕΘ διασωληνωμένη ενώ η κατάστασή της είναι υπό έλεγχο, σταθερή», τόνισε μιλώντας στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης και συνέχισε: «Δεν ξέρουμε ακόμα πού οφείλεται αυτή η κατάσταση, το ερευνούμε με μία σειρά από εξετάσεων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση