HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους νέους Διευθυντές

Συνάντηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους νέους Διευθυντές

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώτη συνάντηση των νέων Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων με τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Στη συνάντηση κύριοι ομιλητές ήταν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Δήμου Ηρακλείου Αντώνης Περισυνάκης , ο Αντιπρόεδρος Νεκτάριος Κανακαράκης καθώς και τα μέλη και τα υπηρεσιακά στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σύσκεψη ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της εκπαιδευτικού Μαρίας Σκουλουδάκη, Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Ασιτών η οποία «έφυγε» πρόσφατα από την ζωή.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης έγινε ενημέρωση και αναλύθηκαν θέματα προϋπολογισμών σχολικών μονάδων, λειτουργίας κυλικείων, καθηκοντολογίου καθαριστριών και σχολικών τροχονόμων και διαχείρισης εσόδων και εξόδων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με μελέτη περιπτώσεων.

Στο δεύτερο μέρος απαντήθηκαν ερωτήματα που έθεσαν οι Διευθυντές για καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν και συζητήθηκαν προτεινόμενες λύσεις.

Τέλος έγινε ειδική παρουσίαση των υπηρεσιακών στελεχών της Σχολικής Επιτροπής και του Τμήματος Καθαρισμού και φύλαξης των Σχολικών Μονάδων και ειδική μνεία για την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για να ανταποκριθούν στα αιτήματα εκατοντάδων σχολικών μονάδων της πόλης και της περιφέρειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση