HomeHL-LifestyleΛεωνίδας Κουτσόπουλος: Η παρουσίαση της Φάρμας και οι αντιδράσεις

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η παρουσίαση της Φάρμας και οι αντιδράσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι ο νέος παρουσιαστής της Φάρμας στο Star. Τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το νέο του τηλεοπτικό ρόλο, επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κριτής του Masterchef, με ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα, λίγα 24ωρα μετά τον τελικό του Masterchef 7, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», για το νέο πόστο που πρόκειται να αναλάβει ο γνωστός σεφ. «Είναι πλέον έτοιμος να αναλάβει και επίσημα τη Φάρμα. Είχε υπογράψει από πριν τελειώσει τις προηγούμενες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Για μένα είναι ένα πρόσωπο έκπληξη. Είναι από τα ονόματα που δεν περίμενα να δω στη Φάρμα και μάλιστα να κινεί τα νήματα. Αυτό, βέβαια δεν θα επηρεάσει το MasterChef. Θα είναι κανονικά ως κριτής στον νέο κύκλο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, στο Mega.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε, την ίδια μέρα και ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με ανάρτησή του στο Instagram. Ο κριτής του Masterchef δημοσίευσε ένα σκίτσο με έναν αγρότη, το οποίο συνοδευόταν από τους στίχους του τραγουδιού «Ποιμενικό ροκ» του Γιάννη Μηλιώκα. Στο τέλος της ανάρτησής του, σημείωσε χαρακτηριστικά «ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Η απρόσμενη αποκάλυψη για το νέο τηλεοπτικό ρόλο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, προκάλεσε ενθουσιασμό αλλά και έντονες αντιδράσεις. Αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης εξέφρασαν και δημόσια την διαφωνία τους με την επιλογή του Star για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε παρουσιάσει τη Φάρμα στο Mega. «Ήταν σοκ η πληροφορία ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα. Ξέρω πώς είναι να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν τον δω και είναι καλός, θα ζητήσω συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι του Star να είδαν κάτι που εγώ δεν έχω δει. Σαν πρώτη ιδέα δεν μου πάει ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα», είπε ο παρουσιαστής στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2.

«Θα χρησιμοποιήσω μία μαγειρική φράση: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πολύ καλά τα είπε ο Γρηγόρης, συμφωνώ μαζί του. Όταν ακούς κάτι για μία εκπομπή, πάντα πηγαίνει το μυαλό σου σε κάποια πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας, χωρίς να κρύβει τον αιφνιδιασμό του για την συγκεκριμένη επιλογή.

«Αν με ρωτάς εάν θα έβλεπα ποτέ τον Κουτσόπουλο παρουσιαστή της Φάρμας, περισσότερο θα έβλεπα εμένα παρά τον Κουτσόπουλο. Εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να γίνει αυτό που λέει ο Γρηγόρης. Να είναι τόσο καλός που να ζητήσει συγγνώμη», συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αντίθετος με την επιλογή του Star είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Ο κύριος Κουτσόπουλος, επειδή είπα ότι τον εκτιμώ και τον θεωρώ από τα σημαντικότερα πρόσωπα της τηλεόρασης, δεν είναι ο τύπος που πάει να διεισδύσει στον άλλον και να εκμαιεύσει πράγματα. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Η “Φάρμα” όμως είναι δυστυχώς μια τυπική εκπομπή που ναι μεν χρειάζεται το χιούμορ αλλά επιβάλλεται να γίνει reality. Αν δεν την κάνεις reality θα πάει άπατη όπως οι παλιές “Φάρμες”», τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Επίσης, τη διαφωνία της σχετικά με την απόφαση να γίνει ένας σεφ, κεντρικός παρουσιαστής εξέφρασε και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της «Mega Καλημέρα». «Ο σεφ μπορεί να γίνει εξαιρετικός παρουσιαστής, δεν αμφιβάλλω. Περιμένω να το δω και μετά να κρίνω. Από την άλλη, με θυμώνει το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα πληθώρα, και κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες παρουσιαστές μπορεί να μην έχουν και δουλειά αυτή τη στιγμή… Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή».

Το τρέιλερ της Φάρμας προβάλλεται ήδη στο Star και αναμένουμε το Σεπτέμβριο να κάνει πρεμιέρα και να δούμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση