HomeHL-LifestyleΛεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποθέωση στο Twitter για το “πετσόκομα” στον Μπόμπαινα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποθέωση στο Twitter για το “πετσόκομα” στον Μπόμπαινα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την συμπεριφορά του Μπόμπαινα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Τα πιάτα με βάση τα βότανα έφεραν τα πάνω κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής. Πολλοί από τους παίκτες δεν περίμεναν τα σχόλια που άκουσαν από τους κριτές αλλά και από τον καλεσμένο σεφ.

Τη νίκη τελικά πήρε η μπλε ομάδα ωστόσο ο Μπόμπαινας δεν θέλησε να γιορτάσει μαζί τους και να απολαύσει το έπαθλο που τους αναλογεί. Έτσι ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι με την κόκκινη ομάδα. «Προτιμώ να πάω στο σπίτι μου παρά να στηθώ για τις κάμερες και να το παίζω το καλό παιδί και να τσουγκρίζω με τον κύριο Μπέρκα και την κυρία Μορφούλη για μια νίκη που όλοι ξέρουμε τι κρύβει από πίσω. Τι θέλετε να κάνω τον καραγκιόζη; Ότι δεν τρέχει τίποτα;», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Κάποια στιγμή δεν είναι ό,τι θες. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις αυτό που συμβαίνει στο παιχνίδι ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου. Εδώ κάθε στιγμή ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Θα χαρούν όλοι. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν αυτό σου έχουμε δώσει να καταλάβεις. Και το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας που καμιά φορά θα διαφωνούμε, αλλά μια χαρά στο τέλος τα βρίσκουμε, έχουμε έρθει να μαγειρέψουμε. Οι στιγμές δεν σου ανήκουν. Το παιχνίδι έχει μια ροή και όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα και έχουν δώσει τον ίδιο πόνο για να βρεθούν εδώ. Κερδίσατε, κάνε ό,τι θες. Αν δεν θες να πας, δεν ξέρω, αλλά δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Το Twitter για ακόμη μια φορά πήρε θέση στην διαμάχη. Καταδίκασε ομόφωνα τον Μπόμπαινα και αποθέωσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση