HomeCity GuideΓια ένα ακόμη καλοκαίρι η καρδιά του πολιτισμού θα χτυπά στο Δήμο Χερσονήσου

Για ένα ακόμη καλοκαίρι η καρδιά του πολιτισμού θα χτυπά στο Δήμο Χερσονήσου

Σέγκος : Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα «Καλοκαιρινά Ραντεβού» έχουν μετατραπεί σε έναν ισχυρό πολιτιστικό θεσμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει τα «Καλοκαιρινά Ραντεβού» με δεκάδες εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο και ισχυρό πολιτιστικό και κοινωνικό αποτύπωμα.

Η επίσημη έναρξη των «Καλοκαιρινών Ραντεβού» πραγματοποιήθηκε στην Επισκοπή σε μία ζεστή εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου.

«Για ένα ακόμη καλοκαίρι η καρδιά του Πολιτισμού θα χτυπά στον Δήμο Χερσονήσου. Η πολιτιστική αναγέννηση, όπως την οραματιστήκαμε και συνεχίζουμε να υλοποιούμε, δημιούργησε συνεργασίες, προκάλεσε συστράτευση δυνάμεων, αξιοποίησε το εξαίρετο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο τόπος μας και έδωσε νέα προοπτική στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Χερσονήσου», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πρόκειται για ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλούσιες δράσεις πολιτισμού και για 59 βραδιές η μουσική, ο χορός και το θέατρο θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, σε ένα μοναδικό θέαμα, το οποίο βασίζεται στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

Αξίες μοναδικές για έναν τόπο που ιστορικά αγαπάει τον πολιτισμό, για έναν Δήμο όπου ο πολιτισμός χτυπά στην καρδιά του όλο το χρόνο με συνεχείς δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

«Δημιουργήσαμε ένα πλούσιο πολιτιστικό ρεύμα που αγκάλιασε η τοπική κοινωνία. Αυτή η ανταπόκριση, από ανθρώπους κάθε ηλικίας, μας γεμίζει κουράγιο και μας ενθαρρύνει για τη συνέχεια. Μας εμπνέει για να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, με στοχοπροσήλωση τον Πολιτισμό, για να εμπλουτίσουμε περισσότερο τις δράσεις μας και να φέρουμε κοντά την τοπική κοινωνία με τον Πολιτισμό και την πολιτιστική μας κληρονομιά», πρόσθεσε ο κ. Σέγκος.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου σε συνδιοργάνωση με πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

H είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου 2023» θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιάννη Μηλάκη και όλους τους συντελεστές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου, τις τοπικές κοινότητες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Αθλητικούς Συλλόγους, την τοπική κοινωνία και ειδικά τη νεολαία που συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις.

«Το πολιτιστικό αποτύπωμα που δημιουργείται, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό. Αξίζει να αγκαλιάσουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο κ. Σέγκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση