HomeΕΛΛΑΔΑΧωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Η γνωριμία, η κόρη και το σκάνδαλο που οδήγησε στην ρήξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οριστικό τέλος μπαίνει στην σχέση της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο διαφθοράς του Qatar Gate.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες η Καϊλή και ο Τζιόρτζι αναμένεται να «τραβήξουν» χωριστούς δρόμους, καθώς θα λύσουν το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι. «Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος. «Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κ. Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» πρόσθεσε.

Η γνωριμία της Καϊλή με τον Τζιόρτζι

Το 2017, η Εύα Καϊλή είδε στα μάτια του Ιταλού Φραντσέσκο Τζιόρτζι τον ιδανικό άντρα. «Υπαίτιος» για τη γνωριμία τους ήταν ο Αντόνιο Παντσέρι.

Ο 67χρονος πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής σύστησε τον πρώην βοηθό του στην Εύα Καϊλή κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στις Βρυξέλλες. Ο έρωτας της Καϊλή με τον Τζιόρτζι ήταν το κοινό τους μυστικό και παρέμενε για αρκετό καιρό κρυφό τόσο στην Ευρωβουλή και όσο και την Ελλάδα.

Λίγο πριν από την πανδημία του κορονοϊού, στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου ξεκίνησε να συζητιέται το νέο love story. Αυτό του Ιταλού λομπίστα με την ξανθιά, Ελληνίδα πολιτικό. Σε ορισμένα από τα πηγαδάκια που είχαν δημιουργηθεί, εντύπωση προκαλούσε το πώς μια ευρωβουλευτής έκανε σχέση με έναν βοηθό. Όμως όλοι μιλούσαν για ένα ωραίο, δυναμικό και ευκατάστατο ζευγάρι, με βόλτες, ταξίδια και υψηλές διασυνδέσεις. «Η Καϊλή και ο Τζιόρτζι ήταν ένα χρυσό ζευγάρι» είχε γράψει ο Guardian.

Κατά τη διάρκεια των lockdown, η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι έμειναν 1,5 χρόνο στην Ελλάδα, κρατώντας κρυφή ακόμη και την εγκυμοσύνη της Καϊλή. Όταν επέστρεψαν στις Βρυξέλλες, ήρθε στη ζωή η κόρη τους.

Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και σχεδίαζαν τον Σεπτέμβριο του 2022 να βαπτίσουν την κόρη τους. Όμως το μυστήριο αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.

Η οριστική ρήξη στην σχέση τους

Το σκάνδαλο του Qatargate έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση της Εύας Καϊλή με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει», είχε δηλώσει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η αποφυλάκιση και η «συγκατοίκηση»

Την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε, έπειτα από τέσσερις και πλέον μήνες στις φυλακές του Χάρεν. Τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», ενώ είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα συγκατοικούσε με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον Φεβρουάριο.

Στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή είχε δηλώσει για τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι: «Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα. Έχω ζήσει σχέσεις στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση