HomeHL-9Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Χανιά – Δείτε εικόνες

Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Χανιά – Δείτε εικόνες

Αντιεξουσιαστές τα έκαναν… γυαλιά καρφιά μετά τη χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία 1866 από άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Σύμφωνα με το parakritika.gr, πέταξαν κάτω καρέκλες και τραπεζάκια, κατέστρεψαν εκλογικό υλικό και έγραψαν συνθήματα πάνω στο περίπτερο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντες εκείνη την ώρα στο περιστατικό, εκσφενδονίστηκε και ένας καφές προς μία κοπέλα που βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ.

Το περιστατικό καταδίκασαν με δηλώσεις τους οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, οι οποίοι βρέθηκαν λίγο αργότερα στην πλατεία 1866, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Χανίων, Γιώργο Μαρκουλάκη. Λίγη ώρα αργότερα πήγαν στο εκλογικό περίπτερο και ο Βασίλης Διγαλάκης με την Χαρίκλεια Ντερμανάκη, αλλά και η Σέβη Βολουδάκη.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, όμως τα άτομα που πραγματοποίησαν τους βανδαλισμούς, μετά την επίθεση, έφυγαν τρέχοντας προς το ενετικό λιμάνι από την οδό Χάληδων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση