HomeCity GuideΟικογενειακό εργαστήριο για τη Γιορτή του Πατέρα στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη

Οικογενειακό εργαστήριο για τη Γιορτή του Πατέρα στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη

Κατασκευή μπρελόκ με την τεχνική «shrink art»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Δράσεων του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη παρουσιάζει μία καινούρια τεχνική που θα κάνει τις ζωγραφιές σας να κρατήσουν για πάντα!

Με αφορμή τον εορτασμό της Γιορτής του Πατέρα στις 18 Ιουνίου, το Μουσείο διοργανώνει οικογενειακό εργαστήριo για παιδιά από 4 ετών και άνω με τον/την γονέα/κηδεμόνα τους.

Τα παιδιά με τη βοήθεια του/της γονέα/κηδεμόνα τους θα μάθουν για την τεχνική «shrink art». Στη συνέχεια, θα ζωγραφίσουν σε ειδικό χαρτί, παίρνοντας έμπνευση από την μορφή του πατέρα/κηδεμόνα τους και θα μετατρέψουν τη ζωγραφιά τους σε μπρελόκ για να την έχουν πάντα μαζί τους. Στο τέλος του εργαστηρίου θα πάρουν το μπρελόκ μαζί τους για να προσφέρουν στους πατεράδες/κηδεμόνες τους ένα μοναδικό χειροποίητο δώρο για μια τόσο ξεχωριστή ημέρα.

ergastirio-giorti-patera-2023-fb

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 – 13:00 στην Αίθουσα Γ. Ανεμογιάννη του Μουσείου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω με τον/την γονιό/κηδεμόνα τους.

Κόστος συμμετοχής: 15€/παιδί με γονιό/κηδεμόνα

Για το εργαστήριο απαραίτητη είναι η προκράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 2810 741 689 (Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 17:00) ή στο email [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση