HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχαν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου

Συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχαν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου

Έθεσαν στον αρχηγό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχαν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί έθεσαν στον αρχηγό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι στο Νομό και πρότειναν λύσεις και εκείνος με τη σειρά του τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την απόλυτη στήριξη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Με αφορμή την μετάβαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Λάζαρου στο Νομό μας και κατά την επίσκεψη του την 27-05-2023 στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Δ/ντη Κρήτης Υποστρατήγου κ. ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεωργίου, του Αστυνομικού Δ/ντη Ηρακλείου Ταξιάρχου κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικολάου και λοιπών συνδικαλιστικών Σωματείων της Δ/νσεως μας.
Από πλευρά μας τέθηκαν προς τον κ. Αρχηγό καίρια τρέχοντα ζητήματα, όπως η άμεση ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό εκτός Δ.Α. Ηρακλείου, των Α.Τ. Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου, τα οποία επιφορτίζονται το μεγαλύτερο όγκο τουριστών επισκεπτών στο νησί μας και τα οποία αδυνατούν με το υπάρχον προσωπικό να καλύψουν ακόμα και τις πάγιες ανάγκες.
Αιτηθήκαμε ακόμα την άμεση στελέχωση της λέσχης σίτισης με προσωπικό καθώς όπως διαφαίνεται έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο των εργασιών ως προς την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου για τη Διεύθυνση μας, τονίζοντας ότι τυχόν καθυστέρηση πρόσληψης προσωπικού θα αποτελέσει βαρόμετρο για την έναρξη της λειτουργίας της.
Τέλος αιτηθήκαμε για μια ακόμα φορά την ενίσχυση της Διεύθυνσης μας με μία (1) κλούβα τύπου Υ.Α.Τ. για τις ανάγκες της Διμοιρίας Υποστήριξης καθώς και μία (1) σύγχρονη κλούβα μεταγωγής κρατουμένων για τις ανάγκες του Τ.Μ.Δ. Ηρακλείου, καθώς οι ήδη υπάρχουσες είναι δύσχρηστες και απαρχαιωμένες αντίστοιχα.
Ο κ. Αρχηγός μέσα σε εξαιρετικό κλίμα διαλόγου και αντιλαμβανόμενος όλες τις παραπάνω ανάγκες που αναφέραμε λεπτομερώς και με αδιάσειστα στοιχεία, μας διαβεβαίωσε ότι θα έχουμε την απόλυτη στήριξη του, θα εξετάσει τα δίκαια αιτήματα μας και θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για την επίλυση τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση