HomeΚΡΗΤΗΦύτεψαν λουλούδια και δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου Περιβολίων

Φύτεψαν λουλούδια και δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου Περιβολίων

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Γης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευπρεπίστηκαν οι εξωτερικοί χώροι του Κλειστού Γυμναστηρίου, στην περιοχή  Περιβόλια Ρεθύμνου, μετά την περιβαλλοντική παρέμβαση του Τμήματος Πρασίνου Δ.Ρ, με την ενεργή  συνδρομή Εθελοντών.

fytefsi-gymn1

Ο Δήμος Ρεθύμνης, δια της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Αγροτικής  Ανάπτυξης, ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία που εξέφρασαν τα μέλη ομάδας εθελοντών, να συνδράμουν μια περιβαλλοντική δράση του Δήμου, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας τη Γης.

Έτσι, την π. Κυριακή  14 Μαϊου, εργαζόμενοι του Τμήματος Πρασίνου Δ.Ρ.  σε συνεργασία με τους εθελοντές, φύτεψαν λουλούδια και δέντρα που τους χορήγησε η υπηρεσία, στον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου.

ethelontes-nea-akropo-1

Ο Δήμος Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά τους νέους για την ευγενική τους πρωτοβουλία και συνεισφορά στη δράση κι ελπίζει ότι η προσφορά τους θα βρει μιμητές μια και η συνεργασία όλων μας στην προστασία και διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς επενέργειες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση και αναγκαία συνθήκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής μας, στο παρόν και το μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση