HomePost ItΔεντροφύτευση στο Αστυράκι, από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Δεντροφύτευση στο Αστυράκι, από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Ξεκίνησε το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια δεντροφύτεση στο χωριό Αστυράκι του Δήμου Μαλεβιζίου ξεκίνησε το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για το έτος 2023.

dendrofyteysh-astyraki-2

Με πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και σε συνεργασία με τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αστυρακίου, 100 μικρά πεύκα, χαρουπιές ,πρίνοι και κουκουναριές φυτεύτηκαν κοντά στο χωρίο σε σημεία που υπέδειξε γεωπόνος για  να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους.

Μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με τις οικογένειές τους βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στο γραφικό χωριό  και με τον απαραίτητο εξοπλισμό ολοκλήρωσαν σε λίγες ώρες  την δεντροφύτευση συνδυάζοντας τον εθελοντισμό με μια εξαιρετική βόλτα στη φύση.

dendrofyteysh-astyraki-1

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστυρακίου για την αποδοχή της πρότασης δεντροφύτευση, τη συνδρομή του, καθώς και για το πλούσιο κέρασμα που ακολούθησε στον χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση