HomeHL-9Αλέξης Τσίπρας από Ηράκλειο: Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή σταθερότητα;

Αλέξης Τσίπρας από Ηράκλειο: Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή σταθερότητα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν νιώθει, δεν νοιάζεται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο.

Ο κ. Τσίπρας μόλις ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας άρχισε να επιτίθεται στον πρόεδρο της Ν.Δ. για τις δηλώσεις που έκανε περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας των Τεμπών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν νιώθει, δεν νοιάζεται».

Την ίδια ώρα έκανε αναφορά στη μεσαία τάξη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με την ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς επαναλαμβάνοντας συνεχώς την έκφραση «δε νοιάζεται».

Παράλληλα, έθεσε και ένα από τα διλήμματα των εκλογών που όπως τόνισε είναι: «Μητσοτάκης ή σταθερότητα. Και η απάντηση είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει η δικαιοσύνη και η σταθερότητα. Σταθερότητα σημαίνει σύγχρονη δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, στήριξη ευάλωτων. Σταθερότητα σημαίνει ασφάλεια στην δουλειά».

Ο κ. Τσίπρας μίλησε και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο όπως τόνισε είναι κοστολογημένο λέγοντας και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην Κρήτη όπως την ανάπτυξη του λιμανιού, την ανακούφιση των σεισμόπληκτων, την στήριξη των νοσοκομείων της Κρήτης, το οδικό δίκτυο στα Χανιά κ.ά.

Εγκάρδιες ευχές με τους παρευρισκόμενους

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στην πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 8.30 ενώ από την έξοδό του από το ξενοδοχείο έως και την εξέδρα χαιρέτησε τον κόσμο ανταλλάσσοντας με κάποιους εγκάρδιες ευχές για καλά αποτελέσματα στην κάλπη της Κυριακής.

Μία ώρα πιο πριν είχαν αρχίσει σταδιακά να φτάνουν στην πλατεία Ελευθερίας οι Ηρακλειώτες, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για να παρακολουθήσουν την ομιλία.

Κρατώντας σημαίες με το σήμα του Κόμματος και πανό που έγραφαν «Φτάνει ως Εδώ!» πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στην πλατεία για να δώσουν το δικό τους μήνυμα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

Λίγο πριν τις 8 άρχισαν να καταφτάνουν στην πλατεία Ελευθερίας και οι υποψήφιοι βουλευτές, μεταξύ αυτών και ο Παύλος Πολάκης.

syriza

polakhs-syriza

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση